Re: [videoblogging] vide comments

No, the server is responding just fine. It must be some funky quicktime
thing..

– Andreas

On Fri, 03 Sep 2004 13:27:55 -0700, Shannon Noble <sn@…> wrote:

> Would changing the number sequencing change that? Eliminate the 0.mov and
> changing it to 1.mov and so on? Or 01/02/03…etc.
>
> Just a thought.
>
>
>
> On 9/3/04 1:25 PM, "Andreas Haugstrup" <videoblog@…> wrote:
>
>> Well that sucks. I have no idea why it's doing that to be honest.
>>
>> – Andreas
>>
>> On Fri, 03 Sep 2004 13:16:50 -0700, Shannon Noble <sn@…> wrote:
>>
>>> When I go to the blog site and click on the image to bring up the movie
>>> it
>>> spends some time loading the image and skips the original post and goes
>>> directly to the first comment.
>>>
>>> .s
>>>
>>>
>>>
>>> On 9/3/04 1:11 PM, "Andreas Haugstrup" <videoblog@…> wrote:
>>>
>>>> On Fri, 3 Sep 2004 17:00:19 +1000, Adrian Miles
>>>> <adrian.miles@…>
>>>> wrote:
>>>>
>>>>> tried to upload video to Andrea's server but i'm getting errors. One
>>>>> file is mp4, another .mov, neither happy. Any tips?
>>>>
>>>> What error message are you getting? Mica had trouble yesterday as
>>>> well,
>>>> but it looks like she got a comment uploaded today.
>>>>
>>>> If you're getting the cryptic 'Something went wrong' error message it
>>>> is
>>>> most likely because the file you're trying to upload is too large (4
>>>> mb
>>>> max.). I just changed the script so the 'Something went wrong' error
>>>> will
>>>> also now provide you with an error number. If you give me this number
>>>> I
>>>> can tell exactly what's going wrong. :o)
>>>>
>>>> – Andreas
>>>
>>> –This is Vlog: http://x.nnon.tv/
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>> Yahoo! Groups Links
>>>
>>>
>>>
>>>
>>
>>
>
> –This is Vlog: http://x.nnon.tv/
>
>
>
>
>
> Yahoo! Groups Links
>
>
>
>


Personal: <http://www.solitude.dk>
File Thingie – PHP File Manager <http://www.solitude.dk/filethingie/>